Opcje przeglądania

Ekologiczne pojemniki na wynos do dań to naturalny wybór

Plastik czy styropian to materiały, z których przez lata produkowana opakowania do dań na wynos. Zwłaszcza ten drugi często stosowano w przypadku cateringu, bo materiał pomagał w utrzymaniu ciepła wewnątrz pojemnika. Styropian to węglowodór prosty, dzięki czemu szybko się rozkłada i jest całkowicie bezpieczny dla środowiska. Jednak ekologiczne pojemniki do dań na wynos to również pudełka z kartonu czy bagassy. Coraz częściej można je spotkać zarówno w cateringu, jak i np. w branży diet pudełkowych. Nie mówiąc już o wszelkiego rodzaju usługach związanych z dostawą do domu.

Pojemniki ekologiczne do dań na wynos niosą w świat informacje

Jakie informacje? Oczywiście te najważniejsze dla Ciebie, czyli dotyczące Twojego lokalu gastronomicznego. Ekologiczne pojemniki do dań na wynos mogą mieć nadruk z logo, adresem czy innymi ważnymi informacjami. Wszystko po to, by wraz ze wspomnieniem o dobrym smaku, Twój Klient zapamiętał też identyfikację wizualną! Profesjonalizm każdego lokalu przejawia się na różnych polach, nie tylko w kuchni!

Ekologiczne pojemniki do dań na wynos w różnym rozmiarze

Kształtów i rozmiarów jest naprawdę sporo. Dostępne są pojemniki z przegródkami i bez, z okienkiem i bez, ze styropianu, z masy trzcinowej i z papieru. Ekologiczne pojemniki do dań na wynos dla gastronomii różnego typu to świetna inwestycja, również z tego względu, że jest to rozwiązanie zwyczajnie dobre dla środowiska. Dodatkowo takie pojemniki są lekkie, poręczne i łatwe do składowania. Eko opakowania to przyszłość gastronomii.

Sprawdź również:

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium